Foto’s delen met photos.google.com

Iedere androidgebruiker met een slimme telefoon of tablet heeft per definitie een google-account en daarmee 15GB aan ruimte, in de cloud, om bijvoorbeeld foto’s te delen.

De maker/maakster van de gedeelde map kan de deelopties zo instellen dat anderen er ook hun eigen foto’s aan toe kunnen voegen.

Wanneer je het icoontje waaronder een rood streepje staat niet ziet wanneer je een gedeelde map bezoekt, dan zijn de deel-instellingen door de maker/maakster niet goed gezet. Zonder dat icoon kun je als bezoeker niks toevoegen.

de knop om foto's toe te voegen laat ook een plusje aan de bovenkant rechts zien.
foto’s toevoegen-icoontje

 

 

 

Verwar Photo niet met Drive. En wanneer je bij Photo de instelling kiest “High Quality” dan wordt de ruimte die de foto’s innemen niet afgetrokken van je 15GB ruimte van je Google-account.